Kilian Jornet ha hagut d'abandonar aquesta matinada l'Ultra Trail del Mont Blanc per la picada d'una abella. El ceretà ha parat a 84,8 km de la meta, quan mantenia opcions de victòria en una prova que va arrencar divendres a Chamonix, per la reacció al·lèrgica que li ha provocat la picada.

"Avui, a les 3.00 h, una abella m'ha picat al peu. Tinc al·lèrgia a les abelles i el meu peu ha començat a inflamar-se. L'Arnau, el fisioterapeuta, ha truca al metge i hem buscat una solució per córrer. He pres una mica de medicina per prevenir temes importants i hem treballat al peu per reduir la inflamació i el dolor per poder posar-me la sabata i córrer. Ha funcionat bé però després m'he sentit estrany a l'estómac i pit", ha explicat Jornet el un escrit al seu Facebook. Davant el dubte si aquest dolor podia ser pel verí de l'abella o el medicament, l'atleta ha decidit parar. Li costava respirar, tenia nàusees i dolor de pit.

"Em sap greu per tota la gent que estava aquí ajudant", ha conclòs. Al Mont Blanc ha guanyat fins ara en tres ocasions, el 2008, el 2009 i el 2011.