La platja d'Empuriabrava ha acollit aquest últim cap de setmana la darrera prova puntuable del Vichy Catalan Volei Tour-Campionat de Catalunya 2018 de vòlei platja on, de nou, Erika Kliokmanaite ha pujat al més alt del podi, aquesta vegada fent parella amb Maria Palet. En el quadre masculí, Noé de Mena i Hernán Tovar han aconseguit, per primera vegada, ser els campions.

Amb la victòria d'ahir a Empuriabrava, Erika Kliokmanaite ha aconseguit guanyar totes les proves en les que ha participat (sis de les set que s'han disputat), fet que la converteix en la rival a batre per la resta de jugadores del campionat i en la màxima candidata a proclamar-se campiona de Catalunya. A Empuriabrava la parella de Kliokmanaite ha estat Maria Palet, habitual del circuit, que ha substituït a Núria Bouza, la companya habitual de la lituana.

En la final d'ahir Ester Ribera i Lia Merteki, han plantat cara a la parella guanyadora forçant el set de desempat en un partit que ha estat emocionant i obert fins el darrer moment. En tercera posició han acabat Laura Alcalde i Júlia Bonet, que han donat la sorpresa després de guanyar a Meche Arends i Teresa Zunzunegui.

En el quadre masculí, Noé de Mena i Hernán Tovar arribaven a la gran final després de desfer-se en semifinals d'Agustín Correa i Lluís Badosa, primera sorpresa del dia. La segona sorpresa ha estat la classificació també de Ferran Serra i Conrad Rovira, gràcies a la victòria a semifinals sobre la parella formada per Nicolás Zanotta i Federico Corbo, habituals de les finals i del primer calaix del podi al llarg del circuit.

A la final, la parella de Mena-Tovar ha dominat en tot moment sense donar gaires opcions als rivals, que han ajustat el marcador en el segon set, però sense poder forçar el tie break. En la lluita per la tercera posició, Agustín Correa i Lluis Badosa han superat per 2-0 a la parella Zanotta-Corbo.

Un fantàstic cap de setmana on la tramuntana ha respectat la prova de vòlei platja i on la Parella Perfecta Vichy Catalan, que premia a la millor jugadora i al millor jugador del torneig, han estat Noé de Mena i Lia Merteki, que han guanyat un fantàstic lot de productes Vichy Catalan. El premi l'ha entregat la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora. A l'entrega de premis també han assistit els regidors d'esports, platges i turisme de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, Salvador Canet, Roser Vitalla, i Helena Solana, respectivament.

El cap de setmana del 8 i 9 de setembre finalitzarà a Cambrils el Vichy Catalan Volei Tour-Campionat de Catalunya de Volei Platja 2018 que coronarà els campions de Catalunya de vòlei platja d'aquest any. Un títol que posseeixen en aquests moments Marta García i Marta Galceran en categoria femenina i Sergi Reñé i Pol Vila, en la masculina. Com totes les proves d'aquest any, les finals es podran seguir en directe pel canal Esport3 de la Televisió de Catalunya.