L’onzena edició de la Cursa del Fau de Maçanet de Cabrenys va fer el ple, diumenge passat, amb la participació de 500 corredors, el màxim dels permesos pels organitzadors, el Club Excursionista Maçanetenc. A la prova reina, de 22 km per muntanya, el vencedor va ser el veneçolà Samuel Dávila, que va estar seguit per Roberto Sancho i Miquel Cruz en el podi masculí. En noies, la victòria va anar a mans de Caitlin Fielder, acompanyada en el calaix per Cristina Bataller i Gemma Avellí.

Xerrada de Marc Pinsach

A la distància de 15 km, els podis van ser ocupats pels següents corredors: Jose Manuel Garrote, David Anchuela i Pep Pagès -masculí- i Berta Bover, Laia Caldero i Laura Lozano -femení. D’altra banda, en el tercer recorregut, de 8 km, els més ràpids van ser Jonathan Genthon i Anna Rodríguez, que van estar acompanyats al capdavant per Marc Olivet i Miguel Calvente, per un costat, i per Mireia Clotet i Agathe Delaunois, per l’altre. La Cursa del Fau va escalfar motors el dia abans amb una xerrada del corredor de Cassà de la Selva Marc Pinsach.