El Sant Pere Pescador podria comptar amb un autèntic reforç de luxe per a la defensa. Es tracta de Ricard Ferrer, que té passat a Segona B amb amb el Badalona i que farà la pretemporada sota les ordres de David Arias. El vilafantenc havia penjat les botes fa un any a l´Escala per entrenar el mateix equip escalenc. Si físicament es veu en condicions, Ferrer, de 33 anys i amb experiència al Figueres, acabarà fitxant pel Sant Pere.

Per la seva part, l´Empuriabrava-Castelló segueix potenciant el nivell de la plantilla per estar a dalt de Tercera Catalana. A davant, per fer tàndem amb Robert Fernández ha arriba Alberto Jiménez, que el curs passat va estar al Navata i al Sant Pere Pescador, amb qui va ser pitxitxi al 2015. I, a darrere, han fitxat Gerard Fageda, ex del Figueres juvenil que deixa l´Escala i coincidirà amb el seu germà Marc.

Mentrestant, el Vila-sacra afrontarà el segon curs seguit a Tercera Catalana amb Abdoulie Jallow a la banqueta i, del filial, de Quarta, ascendirà cinc jugadors: Ismail El Ghacham, Adrián Garcia, Rubén Casares, Marc Subirats i Guillem Vera. A més, com a cares noves hi haurà Layie Camara (Viladamat), Teo Tena (Borrassà), Luis Miguel Rodríguez i Roberto Sebastian. Per contra, tindrà onze baixes, d´entre les quals Youssef Againi, Yahya Kandeh, Ousman Diallo, Ada Baldeh i Kone Abdoulaye.

D'altra banda, el Navata, que va debutar el disabte passat amb una derrota a Bellcaire (4-2) en un amistós, va perfilant a poc a poc la plantilla. Els primers fitxatges confirmats són Jose Morata i Alex Sola (Vilabertran) i Zoukhair Khaissidi (Vila-sacra/Palau-saverdera). Del curs passat, tenen la renovació assegurada el porter Patet, Aitor Alsina i Jaume Miquel.