El Llers, un dels equips que buscarà la part davantera de Quarta, ha incorporat dues parelles del Sant Miquel i del Sant Llorenç: dels fluvianencs han fitxat Juan Ibáñez Coco i Manu Arias, i dels muguencs Sergio Magariño i Ivan Luque. En canvi, pels d´Àlex Ferrer són baixa Abdoul Aziz, Sergio Gázquez, Adrián Vaquero, Diego Gutiérrez, Adrián Peña, Felipe Cabello i Jordi Salgado.

Per la seva part, el Cadaqués, onzè de Quarta el curs passat, ha iniciat la pretemporada amb l´objectiu d´estar a dalt. El conjunt entrena per tercer any seguit Metri Borrell ha fitxat el porter Sergio Feria, que tres anys més tard torna a Sa Guarda després de créixer a Segona i Tercera Catalana amb el Roses. A més, del juvenil faran el salt definitiu el porter Mark Caminada i el davanter Jose González. En canvi, són baixa Lluís Cros, Joy Visser, Marcos i Abdoul.

D'altra banda, l´Armentera tornarà a ser entrenat per Dani Morales, que ocuparà el lloc de Carles Britos, amb la perspectiva de moure´s per dalt de Quarta. Els armenterencs, que han renovat el golejador Víctor López, s´han reforçat amb Sergi Olivet (Sant Pere Pescador), Rubén González (Vilafant), Jaume Campmol (Roses juvenil), Josep Baguer i Narcís Bahí.