07 de agost de 2018
07.08.2018
Futbol

El Figueres prioritza el fitxatge d'un davanter més

El migcampista Bora Barry, del Palamós, es converteix en el 18è home

07.08.2018 | 10:28
Bora Barry ha convençut Joan Esteva

"Tenim 18 jugadors i ara ens falten entre una i dues incorporacions, principalment un davanter", apunta Rafa Bonillo, director general del Figueres. Els unionistes han patit 10 baixes aquest estiu i el capítol d'altes es va engreixar divendres passat amb el fitxatge de Bora Barry, la novena cara nova. El migcampista de Figueres va jugar en el juvenil A del Palamós la temporada passada i va tenir minuts en el primer equip, de Tercera Divisió –va coincidir amb Àlex Campos, Subi i Marc Gelmà. Barry coneix Vilatenim perquè hi havia jugat en futbol base i després de tres setmanes a prova ha acabat convencent Joan Esteva.

D'altra banda, el central osonenc Ramon Marimón i el lateral kenià David Owino, que també estaven a prova, en un principi no fitxaran.

UE FIGUERES 2018/19

Entrenador: Joan Esteva (Europa).

Altes:  Álvaro Fernández (Granollers), Ivan Murillo (Manchego), Dan Coll (Manlleu), Bora Barry, Marc Gelmà, Àlex Campos i Eduard Subirana (Palamós), Èric Vilanova (Pobla de Mafumet) i Carles Tena (Europa).

Renovats: Sergi Romero, David Aroca, Pere Espuña, Ritxi Mercader, Joan Pons, Èric Pimentel, Albert Canal, Carles Puig i Eric Torres.

Baixes: Pep Chavarría (Olot), Xavi Ferrón i Aleix Feixas (Girona C), Toni Cunill, Maik Molist i Gil Muntadas (Llagostera), Marc Bonaventura (Banyoles), Ferran Grau (Besalú), Aleix Díaz (Marca de l'Ham) i Hostench.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook