El nou jugador del FC Barcelona, ??Arturo Vidal, ha assegurat aquest dilluns haver disputat molts partits a "equips importants", tot i que amb el seu fitxatge pel club blaugrana arriba "al més alt del món", i ha mostrat la seva "fam" per "guanyar coses importants ".

"He jugat en equips importants, però avui arribo al capdamunt del món", ha afirmat el jugador xilè als mitjans de comunicació en la roda de premsa, en què ha estat acompanyat pel director esportiu de l'entitat, Éric Abidal.

Preguntat pel significat del seu fitxatge pel Barça, el jugador ha manifestat el seu desig de poder preparar-se per a complir les expectatives del seu fitxatge i ha destacat la importància de poder fitxar pel club blaugrana. "El Barça és un esglaó molt més gran que el Bayern de Munic, tractarem de preparar de la millor manera i complir les expectatives", ha assegurat.

A més, Arturo Vidal ha destacat l'important paper d'altres jugadors xilens que van jugar altres temporades en el conjunt català, com Alexis Sánchez o Claudio Bravo. "És un orgull que altres companys hagin jugat aquí, vinc amb la meva mentalitat i espero complir tots els meus objectius", ha afirmat.

Sobre anteriors enfrontaments contra el Reial Madrid, el jugador ha assegurat que no és "antimadridista", i ha indicat que durant tota la temporada cal "respectar a tots els equips de la lliga".

Finalment, pel que fa al seu estat físic, Vidal ha declarat sentir-se al 100% i amb ganes de començar ja. "Físicament estic al 100%, és l'entrenador el que ha de decidir. Vinc a guanyar-me un lloc entre els millors i ajudar l'equip des del primer minut. Aquest pot ser el meu any", ha conclòs.