La Roma ha tornat a ser una altra vegada la bèstia negra del Barça de Valverde. Aquest cop, la derrota és una mera anècdota en tractar-se d'un partit de pretemporada. També perquè mentre van jugar els del primer equip, entre els quals Valverde va situar a Cucurella i Marlon, els blaugrana van ser superiors, malgrat el 4 a 2 final.

El Barça, com va fer contra el Tottenham, va sortir fort. Rafinha al minut 5 avançava els blaugranes després de fer una paret amb Munir. En el primer quart d'hora, el Barça va tenir ocasions per ampliar l'avantatge però al minut 35, El Shaarawy va empatar. Aquest gol va esperonar els italians.

A la represa, Malcom va estrenar el seu compte golejador (min 50). Però el carrusel de canvi va desequilibrar la balança a favor de la Roma que, amb gols de Florenzi (min 78), Cristante (min 83) i Perotti de penal (min 86) van endur-se el triomf davant un Barça amb molts jugadors de la base.