El lateral esquerre francès Lucas Digne ha deixat de ser jugador del FC Barcelona, que ha arribat a un acord amb l'Everton per al traspàs del francès, per 20,2 milions d'euros més 1,5 variables, ha informat l'entitat blaugrana.

El futbolista, que estava de gira amb el Barcelona pels Estats Units, va deixar la concentració dilluns per desplaçar-se primer a Barcelona i després a Liverpool, on ahir es va sotmetre a proves mèdiques.

Després de dues temporades de blaugrana, en les quals ha jugat 45 partits però no ha tingut continuïtat com a titular a la banda esquerra, el jugador deixa el Barça camí de la Premier anglesa després de recalar-hi procedent del Roma, encara que en el club italià estava cedit pel París Saint-Germain.

En l'adéu del jugador, el Barcelona a través d'un missatge li expressa "agraïment pel seu compromís i per la seva dedicació" i li desitja sort i èxits en el futur.

De la seva banda, el futbolista ha dit: "Compartir vestidor amb els millors jugadors del món ha estat increïble, només puc donar les gràcies a tothom. Guanyar trofeus aquí ha estat especial. Guanyar el doblet (Lliga i Copa, la temporada passada) i poder gaudir-ho amb l'afició al carrer va ser increïble".