La rosinca Laia Moya va acabar diumenge de la setmana passada la seva participació al Mundial de Minsk, Bielorússia, amb la selecció espanyola U17, en sisena posició, després de caure en el partit pel cinquè o sisè lloc contra Itàlia per 65-58. Les espanyoles van començar bé amb la victòria contra Nova Zelanda, però dues derrotes seguides en la fase de grups, sobretot contra Hongria (56-57), van complicar-los molt el camí, ja que es van haver d'enfrontar amb els Estats Units -guanyador del Mundial- amb qui van caure de manera clara per 66-31.

En el partit per al cinquè i vuitè lloc, van vèncer el Japó en un duel molt ajustat per 68-69. En total, l'equip espanyol ha comptat amb tres victòries i quatre der­rotes, en la primera participació de Moya en un Mundial.

L'aler-pivot de l'Uni Girona i formada a les categories inferiors del Roses ha participat de forma discreta en els diferents duels amb uns deu minuts de joc de mitjana i amb alguna cistella en joc, on ha destacat Raquel Carrera Quintana.