El Roses Platja va recuperar, dos anys després, el títol de campió de Catalunya de futbol platja en categoria sènior masculí, el diumenge passat a Vilanova i la Geltrú. En el duel pel títol, els rosincs van tirar d’èpica, ja que van aixecar un 2-0 en contra i davant l’amfitrió, amb gols de Ricki Álvarez i Dani Haro, per partida dobla (2-3). Haro, màxim responsable del club rosinc, va ser l’autèntic protagonista amb dues rematades d’esquena inapel·lables, una de xilena i l’altre de tisora, en els darrers instants.

L’equip el completava Tibu, Eric Pérez, Miguel Fuentes, Xavi Fages, Max Serra, Carlos Muñoz, Nelson Rodríguez, Jordi Taulera, Abdourahaman Djedaiet i Raül Blanco. El conjunt altempordanès es va plantar a la final després de superar el Torredembarra (2-4) a semifinals, en un torneig amb sis equips que es va jugar a la platja de Ribes Roges.

Infantils i alevins s’exhibeixen

A l’arena del Garraf, també van jugar, en format exhibició, els alevins i els infantils del Roses Platja, i tot i que no hi havia puntuació ni classificació, van acabar imbatuts. D’aquesta manera, el club rosinc culmina un estiu d’allò més destacable, ja que fa quinze dies va assolir el títol en categoria cadet i el sotscampionat en juvenil i sènior femení.

Ara, la temporada ja ha acabat per al Roses Platja, però no per a un dels seus jugadors, Dani Haro, que ha fitxat pel Llevant per disputar, aquesta setmana, la Copa d’Espanya de clubs. No és el primer cop que vestirà els colors del conjunt valencià, ja que fa un any hi havia disputat l’EurAsia Beach Soccer Cup a Iran.

Catalunya juvenil, tercer; i el cadet, fins a semifinals

El cap de setmana de futbol platja es va completar a Cadis amb el Campionat d’Espanya de seleccions en categoria juvenil i cadet, que comptava amb una bona representació altempordanesa que a l’estiu juga en el Roses Platja. Per un costat, Catalunya juvenil va obtenir el tercer lloc amb Yeray González (Base) i Pavlo Bylo (Roses). Per l’altre, el cadet català va arribar fins a les semifinals amb Sergio Jurado, Marc Borràs i Riduan El Basri (Figueres) i Soleiman Batis, Pol Flor-Laguna i Moussa Chatouf (Roses).