El davanter de l’Escala Musa Fatty podria ser convocat, en els pròxims mesos, per a la selecció de Gàmbia. L’Associació de Futbol gambiana i el club anxover ja han iniciat l’intercanvi de tràmits burocràtics perquè, si el país africà ho creu convenient, pugui reclamar el jugador de Torroella de Montgrí, de 20 anys, per a la selecció sub-23. Uns contactes entre el president de la federació de Gàmbia i el germà de Fatty, que resideix al país africà, van ser claus en la presa de contacte.

Fatty va arribar a l’Empordà, procedent de Gàmbia, quan tenia deu anys, acompanyat pel seu pare. Va iniciar els estudis a l’INS Montgrí i a l’EF Baix Ter, el club del seu poble, va començar a jugar a futbol. Quan era juvenil, el primer equip del Torroella el va estirar diverses jornades.

Ferrer el va fitxar per l’Escala

Ara fa un any, Fatty va fitxar per l’Escala, procedent del Baix Ter juvenil, després de ser captat per Ricard Ferrer, l’entrenador de l’exercici passat, amb la línia de configurar un equip de jugadors joves i de la demarcació. “Vam veure que era un jugador que havia fet molts gols amb el juvenil i que era molt ràpid i elèctric”, explica el vilafantenc. L’exjugador del Badalona, Manlleu i Figueres afegeix que “és una persona molt humil i té ganes de treballar; a tothom li agradaria tenir-lo al seu equip”. En el seu primer any com a amateur, Fatty va marcar sis gols a Segona Catalana amb l’Escala, només superat a l’equip pel duet Pol Compte-Xavi Mora.