La rosinca Laia Moya participa, amb la selecció femenina espa­nyola U17 de bàsquet, al Mundial de Minsk des de dissabte de la setmana passada. Fins al moment les espanyoles han jugat dos partits, amb una victòria en el primer duel contra Nova Zelanda per un clar 48-83, i una derrota en el segon matx, en aquest cas contra Argentina, en un duel molt ajustat (67-76) que es va decidir a la pròrroga.

L'U17 té assegurat el pas a vuitens de final tot i la derrota contra Hongria d'avui dimarts per 56-57 en el tercer i definitiu partit de la fase de grups. Demà dimecres (15.30 h) juguen els vuitens de finals contra Canadà.

L'aler-pivot Laia Moya, formada a les categories inferiors del Roses, i que juga al GEiEG Uni Girona, va col·laborar amb sis punts i quatre rebots en els més de setze minuts que va ser en pista contra Nova Zelanda i amb quatre punts contra Argentina. La rosinca explica que "la derrota contra Argentina ens ha fet tocar de peus a terra i ens anima a encara més a fer-ho bé en els pròxims partits. Volem arribar lluny en aquest mundial".

El camí fins a la glòria passa pels quarts de final divendres, les semifinals dissabte i la final diumenge.