Després de rumiar-s'ho durant unes setmanes Pol Compte ha decidit que la pròxima temporada tornarà a la Jonquera, equip de Primera Catalana, on ja hi va militar entre el 2014 i el 2016. El davanter vilabertranenc, de 28 anys, portava dos anys seguits a l'Escala, de Segona Catalana, on ha anotat un total de 27 gols (18 a la 2017/18 i 9 a la 2016/17).

Jugarà per primer cop amb el seu germà

Compte ja es coneix les Forques perquè a la temporada 2015/16 va ser el màxim realitzador, amb 11 dianes, en l'any de l'ascens històric de la Jonquera a Tercera Divisió, una fita que ja havia assolit anteriorment amb el Peralada i el Figueres. Un any enrere, n'havia firmat 14, fent duet amb Teixi. Ara, a més de pujar una categoria on el curs 2011/12 va marcar 22 gols amb la Unió, amb el seu fitxatge per la Jonquera coincidirà per primer cop amb el seu germà Pere, un lateral dret que prové del juvenil A del Figueres.

LA JONQUERA 2018/19

Entrenadors: Jordi Boix i Lluís Moñino (2a temporada)

Altes: Pol Compte (l'Escala), Joan Pujol (Girona C), Andreu Paneque (Cassà), Ebrima Jawo Ivu (Roses), Sergi Barco (Llagostera B), Pere Compte i Angel Hernández (Figueres juv.) i Bernat Batlle (Peralada juv.). / Pretemporada: Martí Costa, David Velandia, Jordi Casademont, Marc Darné i Oriol Martínez (juvenils)

Renovats: Aleix Manzano, Dani Lobato, Albert Moñino, Albert Genís, Miquel Juan Xampi, Jorge Torres, Marc Bech i Bruno Müller.

Baixes: Cristian Hidalgo (Martinenc), Àlex Alaminos (Marca de l’Ham), Guillem Cornellà i Fran Pérez (Farners), Migue Martín (Llançà), Xavi Gabernet (Balaguer) i Genís Balaguer (Palamós).

Pendents: Tidiane i Ramon Masó.