L’Escala insisteix a ser dels equips punters de Segona per recuperar la Primera Catalana, una categoria que va perdre fa dos anys. Tot i que la lliga començarà el 2 de setembre, els escalencs iniciaran la pretemporada el dimarts que ve dia 17 per preparar el primer amistós, que serà el dissabte 21 a casa davant l’Olot, de Segona B. Per aspirar a l’ascens, l’Escala ha canviat més de mitja plantilla, amb vuit renovats, nou fitxatges i onze baixes. “Farem un equip molt competitiu, nosaltres optem a tot i la nostra obligació és optar al màxim; després veurem si ens en sortim”, comentava Miquel Bosch, el president, en l’assemblea de socis, dijous passat.

Aquest acte va ser la primera posada en escena del nou entrenador, Sergi Luis Cruz Sepu, el substitut de Ricard Ferrer, que seguia la mateixa línia que el president: “L’objectiu de l’Escala és estar al més amunt possible; tenir una bona plantilla no garanteix res, però treballarem al màxim”, apuntava l’ex del Can Gibert.

Retorns de Marc Ferrer i Jam

D’entre els últims fitxatges, hi ha el del migcampista santperenc Marc Ferrer, que inicia una segona etapa procedent del Llagostera B; el defensa figuerenc Bena Zoubai (Banyoles) i l’ofensiu Sanku Jabbie (Bescanó). A més, també havien lligat el porter Dani Muñoz (Palafrugell) i els davanters Jam Baldeh -segona etapa, procedent del Banyoles- i Emilio Román, que la temporada passada va anotar 16 gols amb el Cangi.

L'ESCALA 2018/19

Entrenador: Sergi Luis Sepu (Can Gibert)

Altes: Jam Baldeh i Bena Zoubai (Banyoles), Marc Ferrer (Llagostera B), Dani Muñoz (la Jonquera/Palafrugell), Uri Sala i Sanku Jabbie (Bescanó), Denilson Rivas i Emilio Román (Can Gibert), Oscar Domínguez (Sant Pere Pescador), Nazariy Kostetskyy, Mutarr Jallow i Musta Sarr (l’Escala juvenil).

Renovats: Albert Argelés Argi, Àlex Fernández, Zou Moustakim, Gerard Fageda, Joan Ureña, Hamza Benmessaoud, Sergi Ramírez i Musa Fatty.

Baixes: Nil Pàmies (Palamós), Salam El Harche i Adrià Serra (Sant Pere Pescador), Xavi Mora (Guíxols), Xavi Gallego, Èric Díaz, Marc Gasull, Joan Mill, Agustí Garcia, Aleix Masjoan i Uri Macau.

Pendents: Pol Compte i David Puig.