L´Escala, equip de Segona Catalana, ha anunciat a les últimes hores els fitxatges dels davanters Jam Baldeh i Emilio Román i del porter Dani Muñoz. Per un costat, el jugador ofensiu prové del Banyoles, de Primera Catalana, i torna a un Nou Miramar a on hi havia estat entre el 2014 i el 2016. Román ve de marcar 16 gols amb el Can Gibert, de Segona Catalana, i ve avalat per l'entrenador, Sepu. Per l'altre, el porter altempordanès ve cedit per la Jonquera, de Primera Catalana, i el curs passat ja va estar a Segona, amb el Palafrugell. Dels del Pla de l´Estany també interessava el mitjapunta Francesc Tarifa, que finalment ha marxat al Bescanó, el sotscampió del grup.

Així, els blaugranes ja compten amb cinc fitxatges, després dels de Denilson (Can Gibert), Uri Sala (Bescanó) i Oscar Domínguez (Sant Pere Pescador).

El conjunt que dirigirà l´ex del Can Gibert Sergi Luis Cruz Sepu, en substitució de Ricard Ferrer, avançarà la pretemporada a mitjan juliol pels habituals amistosos de nivell de cada estiu: el dissabte 21 de juliol rebrà en el Nou Miramar l´Olot, de Segona B, i també és previst la presència del Barça B.

L'ESCALA 2018/19

Entrenador: Sergi Luis "Sepu" (Can Gibert)

Altes: Jam Baldeh (Banyoles), Dani Muñoz (la Jonquera/Palafrugell), Uri Sala (Bescanó), Denilson Rivas i Emilio Román (Can Gibert), Oscar Domínguez (Sant Pere Pescador), Nazariy Kostetskyy, Mutarr Jallow i Musta Sarr (l´Escala juvenil).

Renovats: Albert Argelés «Argi», Àlex Fernández, Zou Moustakim, Gerard Fageda, Joan Ureña, Hamza Benmessaoud, Sergi Ramírez i Musa Fatty.

Baixes: Nil Pàmies (Palamós), Salam El Harche i Adrià Serra (Sant Pere Pescador), Xavi Mora, Xavi Gallego, Èric Díaz, Marc Gasull, Joan Mill, Agustí Garcia, Aleix Masjoan i Uri Macau.

Pendents: Pol Compte i David Puig.