La continuïtat de l’Agrupació Esportiva Vilabertran segueix penjant d’un fil, tal com informàvem a l’edició anterior, ja que de moment no hi ha una junta que se’n vulgui fer càrrec tot i que el president, Antoni Trayter Gigi vol seguir. En l’aspecte esportiu, l’únic equip que tenen, l’amateur, de Tercera Catalana, està veient com quasi tots els jugadors, la majoria dels quals membres de la junta estan plegant.

Per exemple, Carles Panareda i Jaume Córdoba han fitxat pel Cistella. També a Tercera Catalana, el Navata té la voluntat de quedar-se amb els germans Cesc i Carlos Vidal, Jose Morata i Àlex Sola -màxim realitzador amb Carlos Vidal. L’Agullana, mentrestant, s’emportaria Jacob Cortés i Marc Freire; i l’Empuriabrava-Castelló els germans Jordi i Marc Alforcea. Mentrestant, els dos porters, Pere Gou i Marc Pomés, apunten al Cabanes i al Borrassà, respectivament.

D’altres, com Pep Pagès i Albert Martínez podrien penjar les botes mentre que jugadors com Andreu Salazar, Àngel Santaulària, Javi Pericet, Oscar Sancho i Sergi Guinea estan pendents de decidir el futur. A més, l’entrenador, Enric Moré, ja va anunciar fa dos mesos que tampoc continuaria.