El Borrassà, que es va salvar a Tercera Catalana a l’última jornada, tindrà una renovació profunda la pròxima temporada. Després de cinc anys Josep Salas ha deixat la banqueta, tot cedint-la al seu tècnic ajudant, Pau Quirante. De l’equip del curs passat només es queden vuit jugadors, d’entre els quals Aleix Planas, Diarrá i Simón Fernández, i un total de 15 seran baixa, d’entre els quals veterans com Jordi Linares i Kenneth Juan. Lina, que es retira, serà el tècnic ajudant de David Arias en el Sant Pere Pescador, on hi ha fitxat Xavi Sánchez.

El Borrassà 2018/19 es rejovenirà i l’aposta que el club va fer pel planter fa una dècada començarà a donar els primers fruits amb l’ascens de quatre juvenils: Suaibou Konateh, Gabri Vázquez, Martí Brugué i Marc Moreno. Quirante, que estarà acompanyat en el cos tècnic per Miquel Güell, Guillem Gil i Jose Martínez, també tindrà com a nous jugadors Marc Pomés i Albert Molins (Vilabertran) i els davanters Kone Abdoulaye (Vila-sacra) i Frank Romero (Esplais), entre d’altres.

FC BORRASSÀ 2018/19

Entrenador: Pau Quirante.

Altes: Marc Pomés i Albert Molins (Vilabertran), Frank Romero (Esplais), Kone Abdoulaye (Vila-sacra), Bernard Brandon (Perpinyà), Gabri Vázquez, Suaibou Konateh, Martí Brugué i Marc Moreno (juvenil), Roger Hurtós i Adrià Beurnio.

Baixes: Felipe Córdoba (Marca de l’Ham), Xavi Sánchez (Sant Pere P.), Sergio Iglesias i Monir Jelleun (Esplais), Enric Navarra, Jordi Linares, Kenneth Juan, Hossni Jelleun, Rubén Ceballos, Dani Montero, Adrián Manzano, Àlex Comas, Isaac Serra

i Hèctor Garcia.