Ahir explicàvem que les xarxes dels jugadors del Girona FC estaven plenes de fotografies i publicacions relacionades amb el seu dia a dia futbolístic. A diferència d'ells, les jugadores de l'Uni Girona opten per mostrar la seva vida quotidiana a Instagram, on també pengen algunes fotografies de partits, i per fer publicacions vinculades amb el bàsquet a Twitter.

Família, amics, viatges, sopars...element principal d'Instagram

Especialment a la xarxa social Instagram, les jugadores pengen fotografies personals. El més comú és trobar selfies, imatges a la piscina o a la platja, i mostrant els seus viatges.

També hi ha excepcions, com la deBea Sánchez. El bàsquet constitueix l'element central de l'Instagram de la nova alera-pívot de l'Uni Girona.

Twitter és l'espai pel bàsquet

A la xarxa social Twitter, les jugadores piulen o retuitegen sobre aspectes vinculats amb el bàsquet. D'aquesta manera, converteixen el seu perfil en una via de comunicació pels seus aficionats.

Una estrella activa a Instagram i despareguda a Twitter

L'Uni Girona va sorprendre a tots amb el fitxatge d'una bicampiona d'Europa i subcampiona del món i olímpica. Es tracta de Laia Palau, jugadora molt activa a Instagram, on normalment publica fotos de les concentracions amb la Selecció Espanyola de bàsquet. Per contra, la base barcelonina no té compte de Twitter.