La Unió Esportiva Figueres ha presentat, aquest divendres a la Sala de Premsa de l'Ajuntament, la samarreta del Centenari, la campanya per captar socis i el partit de la presentació contra el Barça B, amb la presència del president Narcís Bardalet, els directius Jordi Masquef i Carles Lloveras, i el director general Rafa Bonillo.

La samarreta, amb pinzellades de la dels inicis, ja s'havia desvetllat el dia anterior a les xarxes socials del club i també la vestirà tots els equips de futbol base, sota la firma d'Onze. Amb la intenció de captar nous socis, s'ha posat en marxa la nova campanya amb el lema No t'hi posis de cul. El carnet té un cost de 110 euros, mentre que és inferior per als jubilats i senyores (75 €) i joves fins a 18 anys (40 €).

Visita del filial blaugrana

D'entre els actes del Centenari, a més d'haver jugat contra el Girona, el pròxim dissabte dia 11 d'agost (20 h) es disputarà un amistós davant el Barça B, de Segona B, que servirà per a presentar el primer equip. Els socis del Figueres hauran de pagar 5 euros per entrar i, la resta, 10.

Podeu ampliar la informació a la pròxima edició en paper del Setmanari de l'Alt Empordà (24/07/18)