El futbol altempordanès, d’entre Segona Divisió B i Tercera Catalana, ha apostat en línies generals per mantenir la confiança amb els entrenadors que van acabar la temporada anterior. A l’espera del desenllaç del Base Roses, a Segona, i del Vilabertran, a Tercera, només sis de les vint-i-una banquetes han patit canvis.

El Figueres, que celebra la temporada del centenari, ha confiat en el barceloní Joan Esteva, ex de l’Europa, com a relleu de la tripleta formada per Damià Abella, Aitor Yeto i José Luis Gordillo. A Segona Catalana, la marxa de Ricard Ferrer de l’Escala ha estat substituïda per Sergi Luiz Sepu, que ve de col·locar el Can Gibert en el tercer lloc del grup.

A un esglaó per sota, Tercera Catalana, quatre conjunts de la demarcació han donat un aire nou a les banquetes. Amb el descens, el Roses ha apostat per un home de club, Ramon Pérez, que exercia de coordinador i agafarà el lloc de Carlos Santiago. Una decisió similar ha pres el Borrassà, que ha vist com l’adeu de Josep Salas, després de cinc anys, era ocupant pel fins aleshores el seu tècnic ajudant, Pau Quirante, que prové del cos tècnic del cadet B del Figueres.

D’altra banda, el Sant Pere Pescador ha escollit David Arias, tècnic del Vilamalla a Primera Regional el curs 2007/08, com a relleu de Gabri Maragall, mentre que el Cistella ha designat el jove David Fuentes després de la marxa de Txema Ortega al cos tècnic del Banyoles.

Fontes al Banyoles; Maragall i Sánchez, a Segona Catalana

Entre els tècnics locals repartits, el rosinc Adam Fontes continua en el Banyoles, de Primera Catalana. A Segona, l’escalenc Gabri Maragall ha fitxat pel Porqueres i el terradenc Joan Sánchez, pel Sant Jaume de Llierca.