L´Empuriabrava-Castelló porta sis fitxatges aquest estiu per intentar lluitar per l´ascens a Segona Catalana, però d´altres conjunts de la categoria ja l´han superat per evitar patiments a la zona baixa. Es tracta del Cabanes, que prové de Quarta Catalana, i del Vilamalla i l´Esplais, que van assolir la permanència a Tercera a poques jornades pel final.

Els potamolls, que segueixen entrenats per Fran Lara, ja han lligat l´arribada de 10 futbolistes, cinc dels quals procedents d´un Vilabertran que s´està quedant sense efectius: Pere Gou, Javi Pericet, Sergi Guinea, Àngel Santaulària i Òscar Sancho. A la disciplina groc-i-negre s´hi afegiran el defensa Aleix Quintana (Roses), Ismail El Ghacham -23 gols a Quarta- i Ada Balde (Vila-sacra), Dennis Acosta (Col·lectivitat Boliviana) i Jordi Marín.

Toti i Valero, de Roses a Vilamalla

El següent equip de Tercera que més ha mogut fitxa és el Vilamalla de Narcís Barquero, amb vuit incorporacions. D´entre les arribades destaca el retorn del migcampista Toti Pujolar, que ve de marcar set gols a Segona amb el Roses, equip d´on també prové el defensa Èric Valero. Els altres nouvinguts són Juanito Vidal (Agullana), David León (Empuriabrava-Castelló), Marc Torres (Vila-sacra), Richard Ruiz (Sant Miquel de Fluvià), Aleix Bonal (Peralada juvenil) i Emilio Castillo (La Estrella, de Ciudad Real).

Segones etapes a Castelló

D´altra banda, l´Esplais ha signat set futbolistes. Del Bàscara, han fitxat el seu segon màxim realitzador, Àlex Portero, que va marcar 10 gols i torna a Castelló d´Empúries un any més tard. L´equip de Vasile Dragomir també ha fitxat Andrés Muñoz, del Marca de l´Ham i germà de l´esplaienc Marcelo, i tres peces del Borrassà que, com Portero, ja saben què es jugar a l´Esplais: Sergio Iglesias, Monir Jelleun i Artur Navarra.

Els altres dos reforços provenen del Col·lectivitat Boliviana, avalats per Joel Ramírez, que era el seu tècnic l´any passat: Gilson Cortez Xicu, màxim realitzador dels figuerencs a Quarta amb 24 gols, i Eduardo Ordoñez.