El Club d’Esports i Lleure Platja de Roses va obtenir, el cap de setmana, un títol de campió i dos sotscampionats en els Campionats de Catalunya de futbol platja que es van celebrar a la platja de la Paella de Torredembarra (Tar­ragonès). La primera posició va anar en mans del cadet masculí, que va revalidar el títol després de desfer-se del Platja Vilanova B a la final (3-2).

L’equip estava dirigit pel peraladenc Albert Carbó i el gran protagonista del duel decisiu va ser Marc Borràs, autor d’un trio de gols. El jugador del Figueres va estar acompanyat per Pol Flor-Laguna, Sergio Castilla, Soleiman Agbalou, Moussa Chaatouf, Soleiman Batis, Mauro Galli, Pol Britos, Riduan El Basri, Sergi Jurado i pels futbolistes de categoria infantil Aleix Curiel i Soleiman Ouaichi.

El juvenil, amb molts cadets

Pràcticament tot aquest joveníssim bloc també va formar part de l’equip juvenil que va acabar com a sotscampió després de cedir a la final contra el Platja Vilanova (6-4). Carbó, actual coordinador del futbol base del Figueres, també es va fer càrrec d’un conjunt que mantenia els dos infantils i que era completat per Pavlo Bylo i Yeray González.

A final de mes, la resta d’equips

D’altra banda, el sènior femení del Roses Platja, que no comptava amb cap jugadora de la demarcació, va acabar com a segon després de perdre la final contra el Terrassa (4-3) en un duel vibrant. Ara, el Roses Platja, que té el rosinc Dani Haro com a director esportiu, completarà la seva presència en els Campionats de Catalunya el cap de setmana del 28 i 29 de juliol a la platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú amb la participació del sènior, infantil i aleví masculí.