L'Olot va començar ahir la pretemporada amb una intensa sessió física al camp del Morrot. Després de salvar l'equip en una situació límit, Raúl Garrido comença el curs des del principi amb l'objectiu de no passar tantes angúnies i de consolidar-lo a Segona B. Alan Baró (Central Coast Mariners), Marc Nierga (Lleida) i Pep Chavarría (Figueres) són de moment les tres cares noves del club aquesta temporada. N'hi haurà més.

El Morrot va ser l'escenari de la posada en escena de l'Olot 2018-19. En un dels camps, els porters, Xavi Ginard i Guillem Sacrest, van fer un entrenament al marge del dels seus companys amb el nou preparador de porters, Pol Frasneda. D'altra banda, la resta de l'equip es va entrenar a l'altre camp de la mà del tècnic, Raúl Garrido, el seu ajudant, Kevin Martínez, el preparador físic, Ferran Joanmiquel, i el readaptador, Sergi Garcia. Va ser un entrenament introductori a la pretemporada i de readaptació al treball. «Aquest primer dia ha estat de tornada a la feina i als hàbits. Hem fet força feina física i condicional. No hem tocat gaire pilota i el que hem fet ha estat per treballar aspectes generals amb pocs conceptes tàctics», assegurava l'entrenador valencià.

A l'entrenament Garrido va comptar amb quasi tots els components del grup. L'única absència va ser la de Pedro del Campo, que es retrobarà dilluns amb els seus companys. Durant la sessió , el valencià també va tenir a les seves ordres els juvenils Joel Arumí i Lluís Aspar, del que s'espera que pugui alternar el juvenil i el primer equip. David Cruz, Marc Pagès i Joel Banús, també van estar presents a l'entrenament. Tots tres faran la pretemporada amb el primer equip i s'espera que a partir de l'agost s'uneixin al Sant Jaume de Llierca, filial de la Unió Esportiva Olot. De la seva banda, Moha Abouhaf, absent a l'entrenament, també és un dels jugadors que es podria unir al filial.

Durant el cap de setmana els jugadors es recuperaran d'aquest primer entrenament i el dilluns tornaran a posar-se a les ordres dels tècnics per encarar una nova setmana d'entrenaments i preparar el partit de dijous davant l'Espanyol, que tindrà lloc a l'Estadi Municipal del conjunt garrotxí, a partir de 2/4 de 8.