El Figueres ha tingut un autèntic contratemps aquesta setmana ja que, si no hi ha canvis d'última hora, el que havia de ser el seu davanter de referència, Sergio Álvarez, finalment no fitxarà. Els de Vilatenim havien anunciat la seva contractació durant la setmana passada, però a l'hora de la veritat el veneçolà s'ha fet enrere. Álvarez té 27 anys, la temporada anterior va jugar a la quarta categoria de la lliga italiana amb el Lanusei i l'Acireale i a on es va donar a conèixer en l'àmbit català va ser a l'Olot, quan a la temporada 2016/17 va marcar 14 gols a Tercera Divisió.

En declaracions en el web del Figueres, havia manifestat fa deu dies que tenia "moltes ganes d'estar ja a Figueres, d'arrencar els entrenaments i la temporada, de conèixer els companys i l'entrenador... Sincerament, les sensacions són molt bones. Espero poder fer-ho bé, i més en l'any del Centenari del club".

Ara, els de Vilatenim estan a la recerca de dos davanters com a mínim, ja que aquest estiu ha vist com marxaven els seus dos màxims realitzadors, Xavi Ferrón (Girona C) i Gil Muntadas (Pobla de Mafumet), a més d'Aleix Feixas (Girona C) i Marc Bonaventura (Banyoles).