Mentre a Nazaré, a Portugal, la selecció espanyola disputava l’Euro Beach Soccer League, a 1.400 km, Roses acollia el seu gran torneig anual de futbol platja, amb la participació de 12 equips. El dissabte passat, la platja de la Punta, la del centre de la vila, va alçar per primera vegada el Serralleria Blanco, que venia de caure en les dues últimes finals contra el Cristalleria Roses i el Piscines Gutiérrez. Els rosincs es van imposar a la final del 22è Campionat Local Vila de Roses contra un combatiu Atlético Aladid (4-2) amb gols de Dani O., per partida doble, Blas Hornos i Dani Haro, per part dels campions, i de Hossni i Isma, pel subcampió.

El campió va jugar amb futbolistes del Base Roses, Empuriabrava-Castelló, Fortià, Navata o Marca de l’Ham, com Sergio Blanco Boque -escollit novament com a millor porter del torneig-, Dani Haro, Nelson Rodríguez, Dani O. Fernández, Blas Hornos, Pau Rosell, Raül Blanco, Fransu Doré, Fe­rran López, Jona Fernández, Albert Buscató, Antonio Albarrán i Toni Varó.

Napo, a prop dels 50 anys

L’Aladid, que havia regnat pels voltants de l’any 2000, va tornar a aixecar el cap amb un equip format per l’incansable Napo Cayuela, que complirà 50 anys a l’agost, els germans Ibra i Isma Chaabouchi i Hossni i Moner Jelleun, Rubén Mena i Mohamed Boubnad Puten, que durant l’any han jugat al Cabanes, Borrassà o Palau. L’Aladid, amb un bloc just d’efectius, venia de carregar-se el pentacampió Cristalleria Roses a les semifinals, a la tanda de penals, i a la fase de grups també s’havia desfet del Serralleria Blanco.

L'Atlético Aladid (Foto: Lluís Ribera)

El Cristalleria, que havia jugat set finals en els últims deu anys, es va haver de conformar amb el tercer lloc i amb el premi al millor futbolista, que va tornar a mans de Pitu Labrador. El quart lloc del torneig va ser per al Berganti Beach Soccer. La resta de participants van ser Cal Titó, Piscines Gutiérrez, Ca la Margarita, Grup Risech, Soho Empuriabrava, Aurel Rastrojo, Los Cuñaos i Kboistyle Terrazas.

Enguany el torneig estava organitzat per DH Sports -empresa del rosinc Dani Haro- amb la col·laboració del Club d’Esports i Lleure Platja de Roses, l’Ajuntament i la Diputació de Girona.

Promocionen el planter amb un partit d’alevins

Just abans de la gran final del Campionat Local, els organitzadors van voler promocionar el futbol platja de base amb un partit d’alevins entre membres del Club d’Esports i Lleure Platja de Roses.

Haro, Fuentes i Blanco, en el Campionat d’Espanya amb Catalunya

Els jugadors rosincs Dani Haro, Miguel Fuentes i Raül Blanco disputaran, aquest cap de setmana a Sant Sebastià, el Campionat d’Espanya de futbol platja amb la selecció catalana. Els tres havien participat els

últims dies en un entrenament en el CAR de Sant Cugat.

El juvenil, el cadet i el sènior femení, cap a Torredembarra

El Club d’Esports i Lleure Platja de Roses participarà, aquest cap de setmana, en el Campionat de Catalunya que es disputa a Torredembarra amb els equips sènior femení i

juvenil i cadet masculí.