El Figueres, equip de Tercera Divisió, iniciarà la pretemporada el dilluns dia 16 de juliol i durant l'estiu disputarà una desena d'enfrontaments. De confirmats, n'hi ha cinc: l'estrena serà a Palamós el dissabte 21; després el dimecres 25 rebrà l'Olot i el dissabte 28 jugarà a Vilatenim davant l'Horta en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. Els de Joan Esteva també tenen confirmats partits al camp del Marca de l'Ham, de Segona Catalana (1 d'agost) i el tradicional Torneig de l'Estany de Banyoles, el dia 9 d'agost, en un triangular davant l'amfitrió i l'Olot. Si la Unió cau eliminada de la Copa contra l'Horta, l'11 i 12 d'agost disputarà amistosos en els camps del Bescanó i Farners, i també contra el Peralada-Girona B, el 4 d'agost, si els de Chicho tampoc superen la primera ronda contra el Cerdanyola.

UE FIGUERES 2018/19

Entrenador: Joan Esteva (Europa).

Altes: Sergio Álvarez (Acireale italià), Dan Coll (Manlleu), Àlex Campos i Eduard Subirana (Palamós), Èric Vilanova (Pobla de Mafumet) i Carles Tena (Europa).

Renovats: Sergi Romero, David Aroca, Pere Espuña, Ritxi Mercader, Joan Pons, Èric Pimentel, Albert Canal, Carles Puig i Eric Torres.

Baixes: Xavi Ferrón i Aleix Feixas (Girona C), Toni Cunill, Maik Molist i Gil Muntadas (Llagostera), Marc Bonaventura (Banyoles), Ferran Grau i Aleix Díaz.

Pendents: Jordi Hostench i Pep Chavarría.

Pretemporada: Palamós-F (21 de juliol), F-Olot (25-J, 20.30 h), F-Horta (28-J, 20.30 h/Copa Cat); Marca de l'Ham-F (1 d'agost), Torneig de l'Estany vs Banyoles i Olot (9-A, 20 h).