El Figueres ha fitxat el que ha de ser la seva referència ofensiva aquesta temporada, el veneçolà Sergio Álvarez. Es tracta d'un potent davanter de 27 anys que prové de la quarta categoria de la lliga italiana després de jugar en el Lanusei i l'Acireale. A on es va donar a conèixer Álvarez en l'àmbit català és a l'Olot, quan a la temporada 2016/17 va marcar 14 gols a Tercera Divisió, dos dels quals precisament al conjunt figuerenc. El punta sudamericà també té passat en el Farners, de Primera Catalana, i al Trujillanos, Falcón, Metropolitanos (Veneçuela), Nueva Chicago (Argentina) i Independiente de Campo Grande (Paraguai).

Ara, els de Vilatenim estan a la recerca d'un altre davanter, ja que aquest estiu ha vist com marxaven els seus dos màxims realitzadors, Xavi Ferrón (Girona C) i Gil Muntadas (Pobla de Mafumet). Álvarez és el sisè fitxatge pels de Joan Esteva després d'Alex Campos i Subi (Palamós), Dan Coll (Manlleu), Carles Tena (Europa) i Èric Vilanova (Pobla de Mafumet).

UE FIGUERES 2018/19

Entrenador: Joan Esteva (Europa).

Altes: Sergio Álvarez (Acireale italià), Dan Coll (Manlleu), Àlex Campos i Eduard Subirana (Palamós), Èric Vilanova (Pobla de Mafumet) i Carles Tena (Europa).

Renovats: Sergi Romero, David Aroca, Pere Espuña, Ritxi Mercader, Joan Pons, Èric Pimentel, Albert Canal, Carles Puig i Eric Torres.

Baixes: Xavi Ferrón i Aleix Feixas (Girona C), Toni Cunill, Maik Molist i Gil Muntadas (Llagostera), Marc Bonaventura (Banyoles), Ferran Grau i Aleix Díaz.

Pendents: Jordi Hostench i Pep Chavarría.