La platja de la Punta de Roses serà l’escenari, aquest dissabte dia 7 de juliol, del clàssic torneig de futbol platja de la vila. Es tracta de la 22a edició del Campionat Local Vila de Roses, que comptarà amb una quinzena d’equips que jugaran a partir de les 9 del matí. Enguany, la competició estarà organitzada per DH Sports -empresa que encapçala el rosinc Dani Haro i que gestiona altres activitats com l’aeròbic a la platja- durant el juliol i l’agost a la platja de Santa Margarida i del Salatar. El Club d’Esports i Lleure Platja de Roses, l’Ajuntament de Roses i la Diputació de Girona també col·laboraran en aquest torneig.

Presència de l’MVP del 2017

Hi haurà premis per al campió, el sotscampió, el millor jugador de camp i porter i l’equip amb més fair play. Entre els jugadors que hi prendran part segur que no fallaran noms destacats com Gerard Muñoz, Pitu Labrador -MVP del 2017-, Nelson Rodríguez, Miguel Fuentes, Xavi Fages, Jordi Taulera, Raül Blanco, Blas Hornos i Dani O. Fernández, entre d’altres. Durant la temporada, vesteixen els colors del Base Roses, Empuriabrava-Castelló, Esplais, Marca de l’Ham i Navata i el dissabte es descalçaran per mostrar el seu nivell en el sorral de la Punta.

El pentacampió Cristalleria, un dels rivals a batre

El Cristalleria de Roses és el vigent campió del Campionat Local de futbol platja Vila de Roses i enguany tornarà a ser un dels rivals a batre. Aquest equip verd-i-negre ja acumula cinc títols -l’últim dels quals, després de superar el Serralleria Blanco 2-7 i amb premi del fair play inclòs- i ha disputat deu finals en els últims set anys. El palmarès d’aquest torneig rosinc també se l’han endut Piscines Gutiérrez, Serralleria Blanco, Muntatges Kiko, Harry’s Bar i Universitat de Girona, entre d’altres. redacció roses