El pilot neerlandès Max Verstappen (Red Bull) ha guanyat aquest diumenge el Gran Premi d'Àustria de Fórmula 1, prova en què el britànic Lewis Hamilton (Mercedes) ha perdut el liderat del Mundial de Fórmula 1 en favor de l'alemany Sebastian Vettel (Ferrari), que ha acabat tercer mentre els espanyols Fernando Alonso (McLaren) i Carlos Sainz (Renault) han acabat en la vuitena i la dotzena posició, respectivament.

Verstappen ha aconseguit aquesta victòria per davant del finlandès Kimi Raikkonen (Ferrari) i del mateix Vettel després de completar les 71 voltes al circuit Projekt Spielberg, on el primerenc abandonament del també finlandès Valtteri Bottas (Mercedes) ha modificat gairebé per complet el panorama d'una carrera sense inclemències meteorològiques. Per si fos poc sobresalt per a Mercedes, el cotxe de Hamilton ha tingut una pèrdua de pressió en la seva bomba de gasolina i ha abandonat a 7 voltes de la conclusió.

Mentrestant, l'asturià Fernando Alonso ha recuperat bones sensacions en signar al Red Bull Ring un vuitè lloc que li ha tornat el somriure aconseguit el passat 17 de juny després de guanyar les mítiques 24 Hores de Le Mans amb l'equip Toyota Gazoo Racing. I el madrileny Carlos Sainz ha finalitzat en la dotzena plaça, fora dels punts, després d'una carrera en què ha anat de més a menys i en la qual ha tingut problemes de 'blistering' en les seves rodes.