27 de juny de 2018
27.06.2018
Futbol

El Vilabertran necessita un "miracle" per seguir viu

La continuïtat del club vilabertranenc perilla després que la junta hagi acabat el mandat, no hi hagi cap relleu i el tècnic i el 90% dels jugadors hagin marxat

27.06.2018 | 11:05
El Vilabertran necessita un "miracle" per seguir viu

Pocs clubs de Regional ho tenen fàcil per sobreviure i a les portes d'iniciar una nova temporada hi ha algunes entitats que no tenen clar el seu futur. Una d'elles és el Vilabertran, establert a Tercera Catalana amb l'amateur i que no disposa de futbol base.

Els vilabertranencs necessiten una nova junta per seguir, ja que els membres que hi ha ara, la majoria dels quals jugadors, s'han desgastat i van finalitzar el mandat el dijous de la setmana passada. "Hem acabat el mandat i perquè es creï una nova junta creiem que falta un miracle. El 90% dels jugadors marxem", afirma Cesc Vidal, vicepresident i alhora futbolista del Vilabertran.

Tot i que el bloc voldria seguir només com a jugadors, veuen complicat que apareixin nous directius i quasi tots ja tenen més o menys clar que penjaran les botes o marxaran a altres clubs, com el Navata, Cistella, Borrassà, Agullana i Empuriabrava-Castelló. L'entrenador, Enric Moré, també ja va anunciar que no continuaria.

El Vilabertran acumula cinc temporades consecutives a Tercera Catalana i té part de la plantilla que fa més d'una dècada que és a l'equip, com Cesc i Carlos Vidal, Pere Gou, Àngel Santaulària i Pep Pagès.

Britos, candidat si es fa equip

Ara bé, malgrat aquest panorama, el president, Antoni Trayter Gigi, exentrenador d'un grapat d'equips de regional, vol seguir en el càrrec i confia a captar nous membres per no haver de retirar un club que només té l'amateur i que està a les portes de celebrar el centenari. Si s'acaba creant l'equip, un dels entrenadors que se'n podria fer càrrec és Carles Britos, que ha deixat l'Armentera i té experiència en el Sant Pere Pescador i el Viladamat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook