Pocs clubs de Regional ho tenen fàcil per sobreviure i a les portes d’iniciar una nova temporada hi ha algunes entitats que no tenen clar el seu futur. Una d’elles és el Vilabertran, establert a Tercera Catalana amb l’amateur i que no disposa de futbol base.

Els vilabertranencs necessiten una nova junta per seguir, ja que els membres que hi ha ara, la majoria dels quals jugadors, s’han desgastat i van finalitzar el mandat el dijous de la setmana passada. “Hem acabat el mandat i perquè es creï una nova junta creiem que falta un miracle. El 90% dels jugadors marxem”, afirma Cesc Vidal, vicepresident i alhora futbolista del Vilabertran.

Tot i que el bloc voldria seguir només com a jugadors, veuen complicat que apareixin nous directius i quasi tots ja tenen més o menys clar que penjaran les botes o marxaran a altres clubs, com el Navata, Cistella, Borrassà, Agullana i Empuriabrava-Castelló. L’entrenador, Enric Moré, també ja va anunciar que no continuaria.

El Vilabertran acumula cinc temporades consecutives a Tercera Catalana i té part de la plantilla que fa més d’una dècada que és a l’equip, com Cesc i Carlos Vidal, Pere Gou, Àngel Santaulària i Pep Pagès.

Britos, candidat si es fa equip

Ara bé, malgrat aquest panorama, el president, Antoni Trayter Gigi, exentrenador d’un grapat d’equips de regional, vol seguir en el càrrec i confia a captar nous membres per no haver de retirar un club que només té l’amateur i que està a les portes de celebrar el centenari. Si s’acaba creant l’equip, un dels entrenadors que se’n podria fer càrrec és Carles Britos, que ha deixat l’Armentera i té experiència en el Sant Pere Pescador i el Viladamat.