A Quarta Catalana, el CF Selvatans i el FC Sant Llorenç de la Muga són dues entitats que el curs passat van quedar penúltim i últim i que tot i els entrebancs confien a continuar en dansa una temporada més. Igual que el Vilabertran, ambdós equips només disposen de l’amateur.

A la Selva de Mar, Romà Brusés, president, jugador i encarregat de gairebé totes les tasques, s’havia cansat de ser el pal de paller, però ha aconseguit involucrar més membres. Joan Perelló, jugador de l’equip, serà el nou president i alleujarà de funcions un Brusés que, tot i tenir propostes d’altres equips, optarà per continuar en el club de la seva vida. “Ens inscrivim a Quarta Catalana, pinta bé i espero que puguem seguir endavant”, comenta Brusés.

Peque, nou tècnic del Sant Llorenç

Per la seva part, Ivan Arché, president i jugador del Sant Llorenç, comenta que “tenim 14 jugadors confirmats i en falten 4 o 5 més per poder afrontar la temporada amb totals garanties”. El nou entrenador dels muguencs serà Jordi Sánchez, més conegut com a Peque i que ocuparà el lloc de Sergio Romero Gallo. El Sant Llorenç viu un “canvi generacional” després que 7 o 8 jugadors que feia molt temps que hi eren hagin plegat.