El migcampista espanyol Andrés Iniesta ha assegurat aquest dimarts a Kazan, en la prèvia del partit davant l'Iran, que els esportistes somien "amb el màxim" i que això seria "tornar a guanyar el Mundial".

Iniesta, de 34 anys, autor del gol que va donar a Espanya el triomf a Sud-àfrica 2010, afronta a Rússia la que serà la seva última Copa del Món.

"Els esportistes somiem amb el màxim, i això seria tornar a guanyar el Mundial. No obstant això, sóc conscient que és una tasca complicada, que ens portarà moltíssim treball", ha dit el nou jugador del Vissel Kobe japonès a la roda de premsa prèvia al xoc amb l'Iran.

"Més enllà de somiar en llarg, somiem en curt, i això és la final de demà. És un partit que si el guanyes et situa molt bé en el grup. Si Déu vol i ens ho mereixem pensarem en coses més importants més endavant" , ha apuntat.

A més, Iniesta ha trencat una llança a favor dels defenses de la selecció i ha afirmat que "a nivell defensiu" Espanya té "alguns dels millors defenses del món, el que et permet tenir certa garantia".

"A nivell defensiu tenim una defensa molt bona. Qualsevol jugador que pugui jugar ho farà bé. Les tasques defensives són treball de tots en l'equip i depèn de la feina que facin els davanters, els migcampistes i els defenses. La clau és trobar l'equilibri, saber on pressionar i on defensar ".