El Pavelló Municipal Girona-Fontajau ha estat l’escenari, aquest dijous, de la Nit de Campions de Girona 2018. Unes 1.900 persones han assistit a l’entrega de premis als campions i campiones de lliga 2017-2018, on també s’han atorgat quatre guardons especials i una distinció al Fair Play.

A l’acte hi ha assistit el directiu i delegat de l’FCF a Girona, Jordi Bonet; el directius Jesús Pont i Víctor Güell; la delegada de futbol femení a Girona, Elvira Solà; el delegat del CTA a Girona, Rafael Orelllana; el delegat de l'LCFS a Girona, Miguel González; i diferents delegats de la província; entre d'altres.

A Girona s’ha fet un homenatge als presidents i presidentes que aquesta temporada han deixat el càrrec en la seva entitat. Per aquesta raó, la Federació Catalana de Futbol ha volgut fer-los un petit homenatge per agrair la seva tasca al capdavant d’un club i contribuir a fer un millor futbol i futbol sala català. En clau altempordanesa, els ex presidents homenatjats han estat els següents Jordi Ferrarons (la Jonquera), Josep Castro (Cadaqués), Pere Comamala (Lladó) i Josep Maria Cantenys (Sant Llorenç)

També s’ha volgut fer un homenatge especial a Jaume Vila ‘Met’, per la seva màxima implicació amb la Unió Esportiva Figueres des de la seva arribada la temporada 1985-1986, convertint-se en el responsable de les instal·lacions del club i en l’encarregat de material del primer equip, amb el qual viatja arreu de Catalunya.

Els equips altempordanesos campions d'aquesta temporada han estat els següents: Sant Pere Pescador amateur femení, Base Roses i Portbou amateur masculí, Cabanes juvenil cadet femení, Peralada i la Jonquera juvenils, Esplais i Base Roses infantils, Llançà, Navata i Peralada alevins i Roses benjamí.