Gran exhibició de Xavi Puig al camp empordanès de de Peralada, aquest dilluns 11 de juny, a la segona prova del Catalunya Pro Tour 2018. Puig es refeia a Peralada del tercer lloc aconseguit fa menys d'un mes a Golf La Roca. El jugador del RCG El Prat lidera ara la classificació general.

Golf Peralada es va presentar en unes condicions excel·lents i aquest fet va provocar que Xavi Puig encertés amb els seus putts de birdie i desbanqués als seus rivals directes com Paul Brown i Matthias Montgaillard.

També les jugadores tenen un paper destacat en aquest Catalunya Pro Tour 2018 que compta amb professionals de primer nivell com Gemma Fuster o Maria Creus i aficionades de la talla de Petra Durán o Raquel Romero. Maria Creus, amb una volta de par, va ser la millor de les jugadores.

Amb el suport de la Federació Catalana de Golf i el treball incondicional d´Olagolf, les properes proves es disputaran a Golf Montanyà el 22 d'Octubre i una setmana més tard, el 29, al RCG El Prat. El Club de Golf Barcelona i Torremirona Golf completaran el calendari de tornejos el proper mes de novembre.