13 de juny de 2018
13.06.2018
40 Años
40 Años
Futbol

L'Escala canviarà més de mitja plantilla amb l'arribada de Sepu

El club escalenc, que ja té 10 baixes i puja tres juvenils, oficialitza el fitxatge de l'entrenador del Can Gibert

15.06.2018 | 10:16
Salam deixarà l´Escala nou anys després

L´Escala, cinquè de Segona Catalana, es prepara per a una nova etapa amb la intenció de tornar a aspirar a l´ascens a Primera Catalana i la primera pedra del projecte és Sergi Luis Cruz, conegut com a Sepu i que, tal com es preveia, va ser anunciat com a nou entrenador la setmana passada en substitució de Ricard Ferrer, que plega per motius personals. Prové del Can Gibert –l´ha col·locat en un més que meritori tercer lloc a Segona Catalana enguany–i té passat en el Palafrugell i en el Peralada com a futbolista.

De moment, el nou preparador escalenc tindrà la baixa de 10 futbolistes: Nil Pàmies –apunta al Palamós–, Xavi Gallego, Èric Díaz, Salam, Marc Gasull, Joan Mill, Agustí Garcia, Aleix Masjoan, Uri Macau i Adrià Serra. A l´espera del futur de vuit futbolistes més, alguns dels quals amb interès per part de la Jonquera, de moment quatre ja han signat la continuïtat: Xavi Mora, Joan Ureña, Sergi Ramírez i Musa Fatty.

Interès per Román i Denilson

El capítol d´altes encara està per estrenar, però l´Escala ha anunciat que pujarà tres jugadors del juvenil que enguany ja havien debutat a Segona: Nazariy, Mutarr i Musta. Amb l´arribada de Sepu a la banqueta és previst que l´acompanyin alguns jugadors del Can Gibert, com podrien ser el davanter Emilio Román –quart màxim realitzador de Segona amb 16 gols– i Denilson Rivas.

FC L'ESCALA 2018/19

Entrenador: Sergi Luis "Sepu" (Can Gibert)

Altes: Nazariy Kostetskyy, Mutarr Jallow i Musta Sarr (l´Escala juvenil).

Renovats: Joan Ureña, Xavi Mora, Sergi Ramírez i Musa Fatty.

Baixes: Nil Pàmies, Xavi Gallego, Èric Díaz, Salam El Harche, Marc Gasull, Joan Mill, Agustí Garcia, Aleix Masjoan, Uri Macau i Adrià Serra.

Pendents: Albert Argelés «Argi», Pol Compte, David Puig, Zou Moustakim, Gerard Fageda, Àlex Fernández i Hamza Benmessaoud.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook