El Club de Futbol Navata va obtenir, el dissabte passat, el primer títol en el seu futbol base en la història recent de la mà de l’aleví A. El conjunt que entrena Aleix Martin i Brian Pascual no li va tremolar el pols a l’última jornada del grup 36 de Segona i es va imposar a Monells (0-2). Els navatencs, que han quedat per davant la Jonquera A per només un punt, competiran a Primera -segona categoria- a la pròxima temporada.

D'altra banda, el goal average particular gua­nyat davant el Monells B va permetre, a l’equip aleví D del Llançà, proclamar-se campió del grup 35 de Segona Divisió el diumenge passat. Els nois de Francesc Moñino i Pau Bassaganya depenien d’ells mateixos per alçar-se amb el títol i no van fallar davant la FE Palamós D (13-1). Els llançanencs, que només han perdut un partit, tindran dos equips a Primera a la pròxima temporada.

Mentrestant, el Figueres A tindrà el curs que ve un altre company altempordanès a la Preferent benjamina després del títol del grup 23 de Primera que va aconseguir l’Agrupació Esportiva Roses el dissabte passat. Els nois que dirigeix l’experimentat Nitus Santos es van deixar de concessions en el darrer partit, davant el Juncària (14-0), tot assolint la catorzena victòria seguida. Els rosincs han acabat sumant un punt més que el Llançà.