Un total de 15 equips -12 dels quals, fotografiats a la part superior de la pàgina- van participar, el dissabte passat, en la segona edició de l’homenatge en record al castelloní Iñaki Fernández Búfalo, mort l’abril del 2017 als 26 anys a causa d’una llarga malaltia. L’activitat estava organitzada pel Club de Futbol Empuriabrava-Castelló, entitat de la qual en formava part, i durant tot el dia en els camps de gespa de l’Aeròdrom hi va haver partits de futbol-7.

El torneig #BufaLynch el va guanyar un equip format per excompanys del Búfalo en categories cadet i infantil de la FE Figueres, com Pedro del Campo, Argi, Marc Gómez, Txema Montoro, Marc Vélez, Toni Garcia, Pep Roca, Coco i Adri Ceballos. El FEF Putrixx, tal com s’anomenaven per una pàgina de Fotolog que tenien, va derrotar l’Explais a la final. La cita va comptar amb una arrossada i una actuació musical de Cesc Sansalvadó.

La recaptació es tornarà a destinar a l’Institut de Recerca Biomèdica de Girona per a la Investigació de la Síndrome de Lynch. Qui vulgui aportar algun donatiu (ES78 0075 0369 9806 0151 1656) o aconseguir una samarreta per 10 € (699 166 145) hi és a temps.