El Figueres va perdent peces indiscutibles amb la temporada acabada i ja acumula cinc baixes: Xavi Ferrón i Aleix Feixas (Girona C), Toni Cunill i Maik Molist (Llagostera) i Ferran Grau. Els llagosterencs, descendits a Tercera Divisió, han anat a pescar a Vilatenim i a més de Cunill i Maik, abans ja s'havien interessat per Ritxi Mercader i Sergi Romero, que han renovat pel Figueres.

Ara bé, el Llagostera no en té prou i hauria llançat la xarxa a un altre futbolista titular, clau en l'esquema, com Gil Muntadas. Si Ferrón va ser el pitxitxi figuerenc amb 12 gols, el següent de la llista era el mitjapunta osonenc, amb 7. L'ex de la Pobla de Mafumet va ser titular indiscutible la temporada passada en el seu debut en el Figueres.

Eric Torres, la cinquena renovació

El Figueres té cinc baixes i de moment només ha anunciat un fitxatge, el migcampista barceloní Carles Tena. L'ex de l'Europa compartirà vestidor amb Sergi Romero, Ritxi Mercader, Joan Pons, Èric Pimentel i també Èric Torres, que ha renovat aquest dilluns.

UE FIGUERES 2018/19

Entrenador: Joan Esteva (Europa)

Altes: Carles Tena (Europa).

Renovats: Sergi Romero, Ritxi Mercader, Joan Pons, Èric Pimentel i Eric Torres.

Baixes: Xavi Ferrón i Aleix Feixas (Girona C), Toni Cunill i Maik Molist (Llagostera) i Ferran Grau.

Pendents: David Aroca, Albert Canal, Pere Espuña, Carles Puig, Jordi Hostench, Marc Bonaventura, Pep Chavarría, Maik Molist i Gil Muntadas.