El Roses femení havia de guanyar els dos partits que tenia el cap de setmana passat per assegurar-se la primera posició de Tercera Catalana i obtenir l'ascens a Segona, i així ho va fer.

Dissabte, contra l'Olot B (66-75), les de David Casellas van començar fortes i van saber mantenir l'avantatge del primer quart (20-12) durant els 40 minuts. Diumenge, contra el Vall d'en Bas (74-44), el partit va tenir un color dominant: el verd d'unes rosinques que van sortir molt endollades, ja que sabien que no podien fallar.

Amb un total de tretze victòries i tres derrotes, empatades amb l'Escala -que descansava- però amb el bàsquet average a favor (+12), el Roses consuma el retorn a Segona poques temporades després d'haver-hi renunciat per falta de jugadores. La temporada que ve, doncs, s'enfrontaran a priori contra el Vilafant. Aquest fet, i la segona posició de l'Escala, demostren la bona salut del bàsquet femení altempordanès.