El Figueres va tancar, diumenge passat, la temporada de Tercera Divisió amb una derrota al camp del Sant Andreu (2-1) que el deixarà en la 10a posició definitiva. L'equip altempordanès ha anat de menys a més durant la temporada i confia a seguir la línia de la segona volta el curs que ve, malgrat que canviarà d'entrenador, ja que Damià Abella no seguirà per motius d'estudis i Aitor Yeto i Jose Luis Gordillo tornaran a les tasques que exercien abans que Chicho marxés al gener en el Peralada-Girona B, de Segona B.

Una de les apostes més fermes de la Unió segueix sent Nacho Castro, actual entrenador de l'Horta que, tot i tenir bona predisposició, per incompatibilitat laboral s'allunya de Vilatenim.

Com a alternativa, una de les opcions en què podria treballar la direcció general, encapçalada per Rafa Bonillo, és la d'Albert Poch. El tècnic del Baix Llobregat actualment no té equip, té passat a les banquetes del Gavà i de l'Europa i l'estiu passat havia de formar tàndem, precisament, amb Castro a l'Horta, però ho va desestimar per motius personals.