El Figueres ha tancat, aquest diumenge, la temporada de Tercera Divisió amb una derrota al camp del Sant Andreu (2-1) que el deixarà en la 10a posició definitiva. Els unionistes no s'hi jugaven res, només l'honor -com a molt, podien acabar 9ns-, però han posat la por al cos a un rival que tenia el play-off d'ascens assegurat. No obstant això, els andreuencs, segons a la classificació, volien mantenir aquest lloc, que també permet disputar la Copa del Rei la temporada que ve. L'Hospitalet ha somiat amb aquesta plaça durant forces minuts, ja que el Figueres s'ha avançat amb un gol de Xavi Ferrón (26'), després d'una centrada de Pep Chavarría. Aquest, era el 12è gol del davanter unionista, que ha estat molt protestat pels andreuencs, ja que reclamaven un fora de joc de Bonaventura, que molestava la visió de Segovia.

El Sant Andreu s'ha tranquil·litzat abans del descans amb una acció de Carroza a la sortida d'un córner en el límit del descans i no ha trobat la recompensa fins al minut 79, amb un impecable llançament de falta directa de Ton Alcover (2-1). No obstant això, els barcelonins han patit fins al temps de descompte, quan un lliure directe de Xavi Ferrón l'ha tret amb la punta dels dits Segovia quan ja es cantava el gol.

El Figueres, que ha anat de menys a més durant la temporada, confia en seguir la línia de la segona volta el curs que ve, on canviarà d'entrenador, ja que Damià Abella no seguirà per motius d'estudis i Aitor Yeto i Jose Luis Gordillo tornaran a les tasques que exercien abans que Chicho marxés al gener en el Peralada-Girona B, de Segona B.