El Portbou, líder de Quarta Catalana, i el Navata, segon a un punt, es veuran les cares aquest diumenge (17 h) en el camp fronterer en el que serà el gran duel de la temporada. A l´anada, els fronterers es van imposar 0-3 i qui guanyi aquest cop tindrà l'ascens assegurat i el títol de campió encarrilat.

El vencedor d'aquest partit, si n'hi ha, ja podrà celebrar l'ascens matemàtic a Tercera Catalana, perquè pugen dos equips i després quedaran només dues jornades. Fins i tot, un empat pot acabar alçant els dos conjunts cap a l'ascens, sempre i quan el Cabanes i l'Espolla punxin aquest mateix diumenge.

El Portbou arriba a priori en millor estat de forma ja que no perd des del 12 de novembre i ha guanyat 19 dels últims 20 partits, mentre que el Navata, que va perdre el lideratge fa un mes, ha guanyat 11 dels últims 13 enfrontaments.

Nou fitxatges del Navata el 2018

Aquest 2018, els de Manel Cabezos han ampliat la plantilla amb 9 reforços: a l´abril, va fitxar Patet (Caldes) i Alberto Jiménez, Houssam i Nico Ortega (Sant Pere Pescador); al març, Xavi Molas; al febrer, Nahuel (Marca de l´Ham); i al gener, el pitxitxi Carlos López (Girona C), Adri Marin (Llançà) Aitor Morte (Portbou) i Jose Pérez (la Jonquera). Els de Jose García, per la seva part, s´han reforçat, al març, amb el davanter Toni Ruedas (Marca de l´Ham) i ja el novembre, amb Roger Torquemada.

EL PORTBOU PUJA DIUMENGE SI...

- Guanya

- Empata i el Cabanes no guanya a Vila-sacra

- Perd i el Cabanes i l'Espolla no guanyen

EL NAVATA PUJA DIUMENGE SI...

- Guanya

- Empata i el Cabanes i l'Espolla no guanyen

- Perd i el Cabanes no guanya i l'Espolla perd