El Base Roses s'ha proclamat, aquest divendres a la nit, campió de Tercera Catalana tot aconseguint, al mateix temps, l'ascens a Segona Catalana. El conjunt rosinc només necessitava treure un punt del camp del Monells, penúltim classificat, per assolir la fita amb dues jornades d'antelació. I l'ha aconseguit (1-1), amb patiment, ja que perdia 1-0 en el descans, però un gol des de fora de l'àrea de Pitu Labrador, màxim realitzador amb 17 dianes, ha acabat sent suficient a la represa.

El conjunt que entrena des del març Jose Santos, en substitució de Napo Cayuela, que va plegar per motius personals amb l'equip ja com a líder, acumula ara dos empats consecutius després d'una impecable ratxa de 19 victòries consecutives.

D'aquesta manera, el Base Roses recupera només un any més tard la Segona Catalana, una categoria on ja l'esperen rivals com l'Escala, Cassà, Can Gibert, Guíxols i Bosc de Tosca, entre d'altres, als quals s'hi podrien afegir Lloret i/o Banyoles si no poden mantenir la Primera Catalana. En canvi, qui segur que no es trobarà és el seu rival veïnal, l'Agrupació Esportiva Roses, que no ha pogut mantenir la Segona i jugarà a Tercera el curs que ve.