La Jonquera fa setmanes que té la permanència a Primera Catalana ben encaminada, però una ratxa de sis partits seguits sense guanyar l'hi feia reduir el coixí de punts amb el descens a Segona. No obstant això, aquest diumenge ha deixat enrere tots els dubtes després de guanyar en un camp complicat, el de la Muntanyesa (0-2).

A la Bombonera de Nou Barris, davant un rival que ja no s'hi juga res, els nois que entrena Jordi Boix i Lluís Moñino, sense el sancionat Albert Moñino, han sortit victoriosos gràcies a un doblet del migcampista Guillem Cornellà a la segona part (62' i 87'), amb un llançament impecable de falta amb la cama dreta i amb un xut des de la frontal de l'àrea.

L'encert de l'ex del Figueres, Peralada i Palamós permet als jonquerencs pujar a la 8a posició, amb un marge d'entre sis i set punts amb el descens a l'espera de la resta de resultats rivals quan queden només tres jornades pel final. El dissabte que ve (16 h), al camp del Farners, els altempordanesos tenen l'opció de tancar la salvació de manera matemàtica.