El Base Roses haurà d'esperar una jornada més per assolir l'ascens a Segona Catalana com a campió de Tercera després de deixar escapar, aquest diumenge, el seu primer match ball en el camp del Bàscara. Els rosincs, que tenen l'ascens encarrilat des de fa setmanes, tenien l'ocasió de fer-ho amb tres jornades d'antelació, però ho han posposat. Amb una victòria assolien l'objectiu -en portaven 19 de consecutives-, però s'han encallat en el camp dels bascarencs (2-2), tercers classificats.

Els nois de Miquel Rivas havien col·locat un 2-0 en el marcador abans del minut 20 amb un doblet de Marc Tremoleda, però els de Jose Santos han pogut salvar un punt com a mínim amb els gols de Pitu Labrador (44') i Carlos Muñoz (90'). Com que el Bisbalenc, segon classificat que està a vuit punts (72 a 64), ha guanyat en el camp del Monells (1-5), el Base no ha pogut celebrar el títol. Una altra via per assolir l'ascens era que el Santa Pau, del grup 17, punxés i el deixés com a millor sotscampió gironí de Tercera, però els garrotxins també han fet els deures.

D'aquesta manera, el Base només necessita un punt en les tres jornades que queden per ser campió de Tercera i tornar a Segona Catalana un any més tard, ja que té el goal average guanyat amb el Bisbalenc. La següent ocasió, doncs, serà el divendres que ve (21.30 h) en el camp del Monells, penúltim classificat que es juga la permanència.