Els sis ciclistes altempordanesos que es van apuntar a la Titan Desert han acabat, amb èxit, la cursa aquest divendres. Des del 29 d'abril es disputava pel Marroc una prova de bicicleta de muntanya que és considerada com la més dura del món i que constava de 619 km dividits en sis etapes. Les muntanyes de Boumalne Dades, Maadid i el desert d’Erfoud han estat zones que han posat a prova l’avinyonenc Jordi Pereira, el figuerenc Jaume Pereira, el castelloní Jordi Daniel Muntada, el fortianenc Alberto Carrón, el navatenc David Mañach i el rosinc Roger Lacaci.

Jaume Pereira, que al darrere comptava amb el suport de l’Ajuntament de Figueres, ha vestit el mallot d’Edibikes, així com Carrón, Mañach i Muntada. Jordi Pereira, mentrestant, competirà amb Linbikes-Megamo-Skoda Grup Auto.

Una prova amb adeptes locals

Durant els darrers anys, en la Titan Desert hi havien pres part altres corredors altempordanesos, com l’escalenc Marc Trayter, el figuerenc Gabi Díaz, el santperenc Marc Solà i els castellonins Savi Canet, Marc Comamala i Vicenç Gusó, entre d’altres.