El CER l’Escala ha salvat el primer equip a la Superdivisió, la màxima categoria estatal de tennis taula, i entre mans té l’opció de pujar el filial en el segon esglaó. L’equip B escalenc ha quedat subcampió de Primera Nacional, dar­rere del CN Sabadell, i aquest cap de setmana, dies 5 i 6 de maig, disputarà la fase d’ascens a Divisió d’Honor. La promoció tindrà lloc a Pamplona (Navarra), l’equip coneixerà els rivals el divendres i la plantilla l’integraran el vallesà Marc Clotet i els joves de 15 anys Iker González i Norbert Tauler.

El CER l'Escala B haurà de superar tres partits (dissabte a les 10 i a les 18 h, i diumenge a les 11 h) i d'entre els possibles rivals que es trobaran pel camí hi ha l'Universidad de Burgos, Errenteria, Boadilla Santa Teresa, Múrcia, Móstoles, Vasa Arroyo-CDO, Oberena, Iturralde, Ciudad de Granada, Linares, Club del Mar, Parla VSport, Alcobendas, Dama de Elche i Talavera.

Podis de Norbert i Iker a Bèlgica

El CER l’Escala va poder pujar en el podi a l’Open Internacional de tennis taula en categoria cadet que es va celebrar la setmana anterior a Bèlgica. Per un costat, el palafrugellenc Norbert Tauler -el segon, per l’esquerra- es va penjar les medalles de bronze en equips i en dobles, i per l’altre l’escalenc Iker González -el primer, per la dreta- va aconseguir la de plata en dobles.