El Base Roses haurà d'esperar una setmana més per proclamar-se campió de Tercera Catalana i ascendir a Segona. Els rosincs necessitaven una carambola per obtenir la fita amb quatre jornades d'antelació, però la victòria del Bisbalenc davant el Bàscara (3-1) i, en el grup 17, la del Santa Pau a Fornells (0-1), ha frustrat qualsevol opció d'ascens aquest diumenge. Els nois de Jose Santos han fet els deures contra el Begur en un partit que s'ha acabat en el primer minut de la segona part amb 6-0 en el marcador. Els del Baix Empordà s'han presentat amb només 10 jugadors, abans del descans han forçat dues baixes i a l'inici de la represa han simulat un altre lesionat que deixava l'equip amb sis futbolistes, una quantitat ja no permesa per jugar.

Ara, el Base Roses ja depèn d'ell mateix per obtenir l'objectiu i la primera de les quatre oportunitats que tindrà serà el diumenge que ve (17.30 h) al camp del Bàscara, on amb una victòria quedarà campió i pujarà.