El Peralada-Girona B, 11è classificat, tindrà l'ocasió de segellar la permanència matemàtica a Segona Divisió B aquest diumenge (12 h) a casa davant l'Ebro, de Saragossa. Amb una victòria la salvació estarà del tot assegurada, però un empat també els pot valdre sempre i quan, per un costat, Atlètic Saguntí i Atlètic Balears no guanyin contra el Llagostera i l'Alcoià, respectivament, o, per l'altre, si guanyen aquests dos conjunts no ho facin ni l'Olot ni el Llagostera -els d'Oscar Álvarez tenen un duel decisiu amb els valencians.

En cas de derrota, els nois de Narcís Pèlach Chicho -tenen set punts de coixí quan en queden nou en joc- gaudirien de dues oportunitats més per aconseguir l'objectiu, al camp del Vila-real B i davant el Formentera, a l'última jornada, el diumenge dia 13 de maig a casa (18 h).

Un Ebro amb opcions de promocionar

En el partit davant l'Ebre, a les files peraladenques tornarà Kevin Soni, davanter que estava sancionat al camp del Cornellà (0-2). El camerunès, autor d'un gol aquesta temporada, ha vist tres targetes vermelles aquest exercici i, com a nota positiva, ha jugat dos partits a Primera Divisió amb el Girona, durant l'abril.

Al davant, el Peralada-Girona B (1 derrota en 16 partits i més de 8 partits sense encaixar cap gol amb el porter Marc Vito) es trobarà un Ebro que, sense fer soroll, s'ha col·locat a només tres punts del play-off d'ascens a Segona Divisió A després de sumar 17 dels últims 24 punts en joc.